المقادير
نصف كيلو لحم بيتلو شرائح او دجاج
نصف كيلو مكرونه اسباجتى
مشروم
بقدونس
مكعب مرقه
فلفل الوان
2فص ثوم
3ملاعق زبده
ملح
فلفل اسود
كريمه لبانى
طريقة العمل
نضع الزبده ونضع اللحمه عليها وملح وفلفل اسود وشوية دقيق ثم نحمرهم ثم نضع عليه المشروم ونوطى النار عليها لمدة ربع ساعه وعلى نار اخرى نسلق المكرونه وبعد السلق نصفيها ونضعها فى طبق ونضع عليها فلفل الوان مقطع شرائح ونضع الكريمه البانى عليه ثم نضع خلطة اللحمه على المكرونه
اللى مش عنده كريمه لبانى ممكن نعملها فى البيت
لبن +دقيق ونضعهم على النار حتى تتماسمك وتكون خفيفه مش تقيله
وبالهنا والشفا